Gastenboek


Plaats nieuw bericht

Naam:
Email:
Bericht:
Plaats bericht

Geschreven door: Aaltje ter Veld,

Heerlijk gegeten. Uitstekende service. Op verzoek een ruime tafel gekregen en zelfs en extra kussen op mijn stoel. Wij komen al regelmatig of halen eten blijven dat ook zeker doen.


Geschreven door: Albert en Alies,

Het eten vonden we prima, genoeg keus en goed klaargemaakt. Aan onze tafel was het heeeeeel erg koud, wat we erg vervelend vonden. Het tocht bij het raam. Er zaten meerdere gasten met sjaals om en jassen aan. Dat vonden wij erg jammer.


Geschreven door: Max Schreuder,

goed


Geschreven door: Max Schreuder,

goed


Geschreven door: Familie Oosting,

23-10-2016 Een geweldige gezellige avond gehad. Prima gegeten met mooie producten Hulde aan de bijzonder vriendelijke medewerkers. En helemaal TOP waren de WOK en GRIL-MEESTERS. Zeer bedankt voor de geslaagde avond. Zo kan het dus ook in een Wok restaurant. Zeker voor herhaling vatbaar.


Geschreven door: Roelie,

Jullie goede service, klantvriendelijkheid,heerlijk eten, o.a de kipfile bereid door Andy, zorgen ervoor dat ik steeds weer terug kom.Zo ook gisteren, het was weer top.


Geschreven door: Jan Hut,

de prijzen zijn die allemaal inclusief de drankjes ? ?


Geschreven door: Peter Kuipers,

We hebben er met zijn 6en uitstekend gegeten cijfer 8,5


Geschreven door: Anna van Bruggen,

Dag mijnheer/mevrouw, Accepteert u ook de VVV dinercheque? Groet, Anna van Bruggen


Geschreven door: E van der Schuur ,

Hallo beste mensen gisteren heerlijk gegeten met fam bij deze onze complimenten voor de heerlijke gerechten bediening enz enz 👍grote klasse dit restaurant is een echte aanrader voor iedereen die een gezellige avond willen beleven top top top


<< 1 2 3 4 5 >>