Gastenboek


Plaats nieuw bericht

Naam:
Email:
Bericht:
Plaats bericht

Geschreven door: Atty de Vries,

Wij eten geregeld bij jullie en het is altijd hartstikke goed. Wat mij vooral opvalt is de vriendelijkheid van het personeel. Dat tref je elders wel anders!


Geschreven door: M Tiebosch,

Gisteren heerlijk gegeten, kleinschalig, eten is erg goed.<br /><br /> Personeel vriendelijk en behulpzaam. Rustige plek, met gezellige gasten!


Geschreven door: rene,

We komen regelmatig om het maandmenu af te halen,vaak met wat extra's.De porties zijn lekker groot en het eten is voortreffelijk.Absolute aanrader!


Geschreven door: Gert en Geertje,

Gisteren weer heerlijk gegeten. De bediening uitstekend, de koks geweldig, maar ook compliment voor het personeel achter de coulissen. Elke keer als we hier eten voelt het net alsof je op visite bent, een unieke ervaring en service.


Geschreven door: Aaltje ter Veld,

Heerlijk gegeten. Uitstekende service. Op verzoek een ruime tafel gekregen en zelfs en extra kussen op mijn stoel. Wij komen al regelmatig of halen eten blijven dat ook zeker doen.


Geschreven door: Albert en Alies,

Het eten vonden we prima, genoeg keus en goed klaargemaakt. Aan onze tafel was het heeeeeel erg koud, wat we erg vervelend vonden. Het tocht bij het raam. Er zaten meerdere gasten met sjaals om en jassen aan. Dat vonden wij erg jammer.


Geschreven door: Max Schreuder,

goed


Geschreven door: Max Schreuder,

goed


Geschreven door: Familie Oosting,

23-10-2016 Een geweldige gezellige avond gehad. Prima gegeten met mooie producten Hulde aan de bijzonder vriendelijke medewerkers. En helemaal TOP waren de WOK en GRIL-MEESTERS. Zeer bedankt voor de geslaagde avond. Zo kan het dus ook in een Wok restaurant. Zeker voor herhaling vatbaar.


Geschreven door: Roelie,

Jullie goede service, klantvriendelijkheid,heerlijk eten, o.a de kipfile bereid door Andy, zorgen ervoor dat ik steeds weer terug kom.Zo ook gisteren, het was weer top.


<< 1 2 3 4 5 6 >>